Rätt samarbetspartner med Guldbolag

Som företagare kommer du ofta i kontakt med andra företag, som kund eller som samarbetspartner. Men hur vet du vem som är värd att gå in i en närmare ekonomisk relation med? Du vill inte riskera att exempelvis inte få betalt för dina fakturor eller att projekt fördröjs på grund av att din partner inte har finansiering för det som ni kommit överens om.

Ta reda på din potentiella partners ekonomi med Guldbolag

Hos Guldbolag kan du få veta siffrorna från din potentiella samarbetspartners årsredovisning. Det innebär att du får full koll på hur företagets ekonomi ser ut. Går företaget med vinst eller förlust? Tack vare markering med röda siffror av negativa siffror kan du snabbt se hur det ligger till. Du kan även se om det finns pengar i kassan hos företaget och om det är värt att driva kostsamma projekt tillsammans.

Bättre samarbete med klara förutsättningar

Om du i lugn och ro vill kunna gå in i ett samarbete med ett annat företag rekommenderar vi att du gör en koll hos Guldbolag. Här finns årsredovisningar från svenska företag och du kan enkelt skaffa dig en snabb överblick över det ekonomiska läget hos andra företag. Du får en sammanfattning med hjälp av Guldbolags företagsvärdering som går från V- upp till högsta betyg VVV.