Förenkla kontorets pappershantering med dokument och fraktsedlar

I dagens moderna samhälle ställs stora krav på företagen och dess hantering av data. Det går inte längre att ”ha kontoret på fickan”. Förr i tiden bestod mycket i företagens kontor av pärmar fullspäckade med handlingar. Flera typer av register skulle skötas för att verksamheten skulle löpa. Och så är det även nu för tiden, skillnaden är att allt är datoriserat. Vissa handlingar måste även finnas i utskrift men det är mest för arkivering. En av de tyngre posterna är, trots all datorkraft, den stora hanteringen av fraktsedlar.

Mobila lösningar i tiden

Men lösning finns även på den fronten. Digitala fraktsedlar ger både bättre kontroll och kostnadseffektivare hantering. Man kan helt enkelt använda smarta telefoner som sköter allt det som vanligt papper gjorde förr. Detta förenklar för alla på alla plan då det är tidsbesparande och effektivare ur alla synvinklar. Förutom att systemet är enkelt att använda är det även säkert och tryggt.

Alla dokument kan hanteras i systemet som heter AnyDoc vilket kanske framgår av namnet. Ett helt ärende från avtal till fraktsedel och kvittens sköter systemet om så att det kan följas upp med ett par knapptryck. Inget sökande i pärmar krävs längre.